Agresoarea Mirelei Vaida s-a întors: „E văzută pe aici”. Mesajul disperat al prezentatoarei de televiziune

Un nou sezon Acces Direct a început astăzi, însă Mirela Vaida a fost întâmpinată la platoul emisiunii de o veste ce a pus-o pe gânduri. Ea a fost anunțată de portarul studioului că Antoanela, atacatoarea sa, e din nou liberă.

La un an după ce a fost atacată în direct cu bolovani, după care Antoanela, agresoarea sa a încercat din nou să pătrundă în direct, iar în urmă cu o două luni i-a distrus mașina Mirelei Vaida, femeia a fost acum lăsată din nou liberă pe străzi, iar Mirela Vaida este foarte speriată de acest lucru.

Mesajul disperat al Mirelei Vaida la Acces Direct

Autoturismul prezentatoarei de la Acces Direct a fost distrus cu pietre de către aceeași persoană care a amenințat-o pe vedetă că îi va lua și viața, iar cu toate că Mirela Vaida a făcut o plângere, Antoanela a fost eliberată și se află din nou în jurul studioului Acces Direct.

Mirela Vaida a transmis un mesaj către autorități și susține că nu-i vine să creadă că e din nou în pericol și cu toate că a primit atât de multe amenințări, Antoanela încă e atât de aproape de ea.

„În momentul în care am venit azi la muncă am primit informatia de la domnul portar că Antoanela e liberă, e vazută pe aici. M-a rugat domnul dacă se poate să-mi parchez mașina în altă parte ca să nu mi-o spargă din nou. Ea a fost eliberată de instanță ca și cum s-a vindecat, iar dacă e vindecată e liberă să facă ce vrea, se presupune că nu va mai veni, așa cum s-a mai presupus o dată, în urmă cu un an, că nu va mai veni și totuși s-a întors. Problema nu e la ea, problema e să am eu tot timpul niște ochi la spate și să mă uit bine de zece ori când ies de pe poarta serviciului, când plec, când ies cu copiii, când îmi parchez mașina…”, a anunțat Mirela Vaida la Acces Direct.

Mirela Vaida, despre momentul în care a fost atacată cu un bolovan, în platoul emisiunii

În urmă cu un an, agresoarea Mirelei Vaida a intrat în platoul emisiunii pe care o prezintă blondina, atacând-o cu un bolovan.

Totul putea fi fatal pentru prezentatoarea TV, însă din fericire, moderatoarea TV a scăpat. La scurt timp după incidentul respectiv, Mirela Vaida și-a adunat toate puterile și a făcut câteva declarații.

„Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a povestit prezentatoarea TV, imediat după incident.