Adevărul despre Putin! Care este, de fapt, planul președintelui rus: “Nu este în război cu Ucraina!”

Războiul din Ucraina continuă și situația este din ce în ce mai dificilă. Ucrainenii sunt disperați și nu știu când vor scăpa de haosul din țara lor. Ies la iveală tot mai multe detalii interesante despre Rusia și Putin, iar de data aceasta, unul dintre cei mai mari dușmani ai lui Putin a spus adevărul despre planul acestuia.

Putin ar putea extinde războiul

Mihail Hodorkovski, un fost oligarh care se află acum în exil, a făcut dezvăluiri importante despre Putin, unul dintre cei mai mari dușmani ai săi. Mihail a fost considerat cel mai bogat om din Rusia până în 2023 când a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru infracțiuni economice. Acesta susține că totul a fost plănuit de Putin.

Oligarhul susține că Putin este șiret și, chiar dacă lasă impresia că este hotărât să cucerească Ucraina, are o mare problemă și cu SUA, de care s-a simțit de multe ori amenințat. Mihail susține că, atunci când Putin va realiza că a fost înfrânt pe frontul ucrainean, va decide să atace și alte state și nu se va opri aici. În Rusia s-ar vorbit tot mai mult despre asta și populația este pregătită.

„Propagandiștii săi au început deja să pregătească societatea rusă pentru un atac asupra unor țări membre ale NATO. Ei vorbesc despre asta constant. Este o pregătire a opiniei publice pentru asta. Sunt absolut convins că, dacă decide că a câștigat în Ucraina, acesta nu va fi ultimul său pas, ultimul război. Următorul pas va fi în țările baltice”, a adăugat Hodorkovski.

Putin vrea să destrame NATO

Declarații extrem de interesante a făcut și generalul în rezervă Wesley Clark, fost comandant suprem al forţelor aliate NATO (1997-2000) şi în prezent analist militar pentru CNN. Acesta a explicat că Vladimir Putin vrea să „perturbe sistemul internaţional” şi să „dezarmeze” „emoţional şi moral” Occidentul, făcându-l să creadă că are în plan să atace doar Ucraina.

În schimb, acesta vrea să cucerească atât Ucraina, precum și statele baltice. Cel mai negru plan al său ar fi să destrame NATO, să pună mâna pe cele mai puternice state din alianță. Fostul comandant susține că Ucraina are nevoie de sprijin și, în cazul în care va câștiga lupta, să fie pregătită pentru ce va urma.