Adela Popescu, dezvaluiri despre fiica ei. „Nu vreau sa iau secretul in mormant”

Adela Popescu, cunoscuta personalitate TV, a surprins pe toți în cadrul emisiunii pe care o conduce la Pro TV, dezvăluind despre fiica ei.

Este bine știut că Adela și partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, au trei băieți, însă discuția despre fiica ei nu se referă la un copil dintr-o altă relație. Adela Popescu a adus în discuție pe Jennifer Dumitrașcu, care i-a fost fiică în cadrul serialului „Îngerașii”.

Adela Popescu, despre „fiica” ei

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, Adela Popescu a făcut o dezvăluire care a lăsat publicul fără cuvinte.

Cu o notă de umor, a vorbit despre „fiica” ei, Jennifer Dumitrașcu, care în realitate a fost personajul ei de fiică din serialul menționat anterior, filmat cu 14 ani în urmă. Jennifer este acum o tânără care își urmează pasiunea pentru muzică, fiind cunoscută sub numele de Jennifer 911.

Adela Popescu, provocări la început de carieră

Adela Popescu nu a avut întotdeauna viața ușoară. La începutul carierei sale a trecut prin perioade dificile, resimțind presiunea excesivă de muncă, fapt care a dus la atacuri de panică, experimentate în mod frecvent în timpul somnului.

În ciuda acestor momente tensionate, ea nu a împărtășit aceste experiențe nici măcar cu familia sa, de teamă sau nesiguranță.

Cu toate aceste dificultăți, Adela a reușit să depășească acele vremuri și acum este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, cu o familie frumoasă alături de Radu Vâlcan.

Deși dezvăluirea despre „fiica” ei a surprins pe mulți, ea a clarificat rapid situația, subliniind că era vorba despre rolul său din „Îngerașii”.

Lasă un comentariu