Adda, noi dezvăluiri despre boala Lyme. Ce simptome a avut înainte să afle diagnosticul: “Am avut noroc că n-am murit”

Acum câteva luni, Adda a dezvăluit că suferă de boala Lyme, iar timp de un an a fost diagnosticată greșit de către medici. Artista a vorbit despre simptomele pe care le avea înainte să afle care este boala de care suferă, de fapt.

Adda, noi dezvăluiri despre boala Lyme

Cântăreața a fost diagnosticată greșit inițial, iar timp de un an a urmat un tratament pentru o altă boală. La începutul acestui an, vedeta a aflat că afecțiunea de care suferă este, de fapt, boala Lyme.

Deși avea simptome, medicul i-a spus că totul ar putea fi în capul ei. Acesta chiar a trimis-o la psiholog pe Adda.

Fosta concurentă de la Asia Express a avut o erupție cutanată la început, crezând că este vorba despre o reacție alergică. Ulterior au apărut și mai multe simptome care i-au dat de gândit  vedetei.

“Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanat, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea!

Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele!

Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: ‘Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!’.

Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!”, a povestit Adda în cadrul podcast-ului Acasă la Măruță.

Cum a contactat Adda infecția

Recent, cântăreața a dezvăluit cum a contactat infecția care i-a provocat boala Lyme. Adda nu a fost mușcată de o căpușă sau de un țânțar, așa cum se întâmplă de obicei.

Artista a mărturisit că a contactat boala Lyme pe nivel congenital de la mama ei, care suferă și ea de această afecțiune.

Boala nu s-a manifestat niciodată la mama vedetei, așa că nici ea nu a crezut că o poate avea. Adda a fost mușcată de un țânțar cu Bartonella, iar de atunci s-a activat și Borelia, care provoacă boala Lyme.

“S-a întâmplat cel mai probabil congenital. S-a transmis de la mama. În momentul în care m-a înțepat țânțarul cu Bartonella, probabil s-a activat și Borelia, pentru că eu pe asta o am pozitivă.”, a declarat Adda la Pro TV, în emisiunea La Măruță.