Acum cincisprezece ani, lumea muzicii rock a fost zguduită de o tragedie inimaginabilă

Laura Stoica, celebra artistă, și-a pierdut viața într-un teribil accident de mașină în timp ce se întorcea de la un concert în Urziceni.

În acele momente de cumpănă, Laura se afla în mașină alături de toboșarul formației sale, Cristi, cu care avea planuri de a întemeia o familie și de a deveni părinți peste câteva luni.

Întrebarea pe buzele multora este legată de relația dintre mama Laurei Stoica și familia lui Cristi, bărbatul cu care artista avea planuri pentru viitor.

Laura Stoica a fost o prezență iubită și apreciată în industria muzicală din România.

La vârsta de doar 38 de ani, aceasta a părăsit lumea noastră în mod tragic, în timp ce se întorcea de la un spectacol alături de partenerul ei, care a fost de asemenea răpus în acel accident teribil.

Elena Stoica, mama regretatei Laurei Stoica, a dezvăluit că menține încă legătura cu familia lui Cristi, bărbatul cu care fiica sa planuise să se căsătorească și să aducă pe lume un copil.

„Continuăm să menținem legătura cu familia lui Cristi, și asta este normal! Chiar în primăvară, am înlocuit crucea de la mormântul lor, care era veche de 15 ani, cu una din granit.

Este firesc să păstrăm această legătură, suntem oameni și trebuie să ne înțelegem reciproc”, a mărturisit Elena Stoica.

Elena Stoica a subliniat că a ajuns să se obișnuiască cu trecerea timpului și cu moartea bruscă a Laurei. Ea nu a mai avut vise cu fiica sa, dar consideră că fiecare dintre ele și-a urmat propriul drum.

„E bine cu mine! Sunt într-o vacanță la mare de câteva zile acum! Nu am mai visat-o deloc pe Laura, dar de ce să-mi rănesc sufletul cu astfel de întrebări? Am reușit să mă împac cu gândul că așa a fost să fie. Ea să se înalțe în Ceruri, iar eu să rămân aici să trăiesc. Ne ducem la mormântul ei din când în când, este ceva normal. Mă duc și eu, dar mai ales băiatul meu care locuiește în București merge mai des și îngrijește mormântul”, a adăugat Elena Stoica.

De asemenea, este remarcabil faptul că Laura Stoica a avut o premoniție legată de cumpăna tragică ce se apropia.

Laura Stoica și-a anticipat moartea într-o ocazie anterioară:

„Eram cu Laura la ziua unei prietene. Din senin, ne-a spus mie și soțului meu: ‘Dacă mor, toți impresarii mei se vor îmbogăți.’ Noi am replicat: ‘Laura, ce vorbe sunt acestea?!’ Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sfântul Petru, iar soțul meu îi va căra sicriul. După o lună, această premoniție s-a adeverit, soțul meu a fost, într-adevăr, cel care a cărat sicriul ei”, a povestit o apropiată a Laurei Stoica, conform apropotv.ro, în urma tragediei.

Această poveste tragică continuă să impresioneze și să emoționeze oameni din toate colțurile lumii, iar legătura dintre familia Laurei Stoica și familia lui Cristi rămâne un exemplu de compasiune și respect în fața unei pierderi atât de mari.

Lasă un comentariu