Actorul Simon Baker, surprins în ipostaze tandre cu noua iubită

Actorul Simon Baker (51 de ani), protagonistul serialului The Mentalist, și soția lui, Rebecca Rigg (53 de ani), s-au separat după aproape trei decade de relație. Perechea s-a despărțit în luna aprilie a anului 2020, după 29 de ani împreună.

Recent, actorul a fost surprins în ipostaze tandre alături de noua iubită, modelul și designerul Laura May Gibbs (36 de ani). Perechea a fost fotografiată la malul oceanului în Byron Bay, Australia.

Actorul Simon Baker, surprins în ipostaze tandre cu noua iubită 

Laura este fondatoarea brandului sustenabil de activewear numit Nagnata. Compania a fost fondată în anul 2017, iar produsele sale sunt vândute de retaileri precum Net-A-Porter, Selfridges și Goop. Potrivit website-ului companiei, „Nagnata este o creație rezultată din colaborarea surorilor Laura May și Hannah Gibbs”.

Actorul Simon Baker, surprins în ipostaze tandre cu noua iubită

Cu o săptămână în urmă, The Daily Telegraph dezvăluia că actorul a cunoscut-o pe Laura în Byron Bay, unde studio-ul designerului se află în apropierea fermei lui din Nashua. Simon și fosta lui soție și-au anunțat despărțirea pe 29 ianuarie 2021. „Rămânem prieteni apropiați, iar cei trei copii ai noștri rămân cel mai important lucru din viețile noastre”, a declarat fostul cuplu.

Simon și fosta soție au fost discreți în privința vieții lor intime

Actorul, cunoscut și datorită rolului său din pelicula The Devil Wears Prada, și soția lui, cunoscută datorită rolului ei din serialului SF Farscape, au împreună 3 copii adulți.

Au o fiică, Stella Baker (27 de ani), care le-a călcat pe urme devenind actriță, și doi fii, Claude Baker (22 de ani) și Harry Baker (19 ani). Simon și Rebecca s-au cunoscut în anul 1991 și s-au căsătorit 7 ani mai târziu, în 1998, în două ceremonii separate, una în Australia, iar cealaltă în Carmel, California, SUA.

În 2015, Simon spunea despre soția lui că este „cea mai minunată femeie pe care putea spera să o aibă alături în viață”. „Să mă căsătoresc cu ea a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată.”

În ultimii ani, fosta pereche a locuit în Los Angeles. Între anii 2008 și 2015, Simon a fost protagonistul serialului The Mentalist, difuzat de CBS. În timpul relației lor, Rebecca l-a însoțit pe actor la lansări de film și gale de premiere.

Deși s-au afișat împreună pe covorul roșu, Simon și Rebecca au fost discreți în privința vieții lor intime. „Nu ne dorim să impresionăm”, a declarat Baker pentru website-ul australian The New Daily, în 2018. „Niciunul dintre noi nu cred că-și dorește să devină posterul unei relații impresionante”, mai spunea actorul în același interviu.