Aceasta femeie de 100 de ani da un sfat de viata intregii lumi: ”Cred ca asta m-a facut sa ajung pana aici”

O doamna centenara care a amplinit in august varsta de 100 de ani devine un fenomen viral pe internet datorita mesajelor pozitive pe care le impartaseste pe retelele sociale TikTok si Instagram. Indiferent de varsta pe care multi nici nu o ating, Mildred Kirschenbaum, originara din Florida, duce o viata activa si demna de admiratie, un exemplu demn de urmat. Ce activitati desfasoara in timpul liber si ce sfaturi valoroase le ofera tinerelor generatii?

Cu ce impresioneaza pe cei care o urmaresc?

O femeie de 100 de ani a adunat zeci de mii de fani datorita continutului video pe care-l posteaza pe Instagram si TikTok. Astfel, Mildred Kirshenbaum traieste singura, inca conduce, isi achita facturile online, trimite mesaje SMS celor apropiati cu ajutorul iPhone-ului si nu rateaza niciodata „happy hour”. Ea doreste sa ii invete pe tinerii din ziua de azi ce trebuie sa faca pentru a duce o viata lunga si activa.

In primul rand, ea le transmite fiecaruia dintre urmaritori ca cel mai important este sa „se bucure de viata” si sa aiba intotdeauna o atitudine pozitiva.

„Trebuie sa te bucuri de viata. Treci prin ea o singura data”, a declarat femeia pentru Fox News Digital.

Sfatul ei cel mai pretios este ca fiecare sa-si aloce timp pentru el, nu pentru a-i bucura pe altii, ci pur si simplu pentru binele si bucuria personala.

„ Fa-ti o favoare tie in toti acesti ani,nu copiilor tai, nu prietenilor tai, nu lumii, tie: bucura-te de tot. Nu sta acasa sa te plangi si sa spui ca tot ce faci e sa gatesti si sa mergi la frigider. Fa ceva”, a mai transmis.

Care este cheia succesului?

Potrivit acestei femei in varsta, unul dintre secretele fericirii noastre este atitudinea. Mai precis, atitudinea cu care privesti lucrurile, cea care te ajuta sa treci peste necazuri si sa gasesti solutii, dar si atitudinea fata de viata in general.

Ea a explicat ce inseamna sa ai atitudine intr-un videoclip despre ea insasi. Materialul a fost postat pe Instagram de fiica ei pe 30 mai, iar in scurt timp, acesta a devenit viral, ajungand sa stranga 1,2 milioane de vizualizari.

„Vreau sa va spun ceva despre atitudine. In august, am implinit 100 de ani. Am prieteni cu 15, 20 de ani mai tineri, iar atitudinile lor nu ii vor ajuta sa supravietuiasca pana la varsta mea”, a adaugat influencer-ul.

Mildred Kirschenbaum a explicat ca multe dintre persoanele cunoscute se plang din diverse motive, precum alegerea unei mancari nepotrivite sau faptul ca fiii nu ii suna prea des, dar acest lucru nu face decat sa genereze ganduri negative, ceea ce este nociv.

„Daca mancarea nu este suficient de buna, ia-ti un desert in plus. Daca copiii te suna doar o data pe saptamana, e in regula. Atunci suna-i si tu o data pe saptamana si bucura-te ca se bucura de viata. Vedeti partea pozitiva a vietii. Cred ca asta m-a ajutat sa ajung pana aici”, a mai spus Mildred, conform foxnews.com.

Lasă un comentariu