Aceasta este o rețetă veche, foarte veche

Pentru a permite acestei salate să-și dezvolte cel mai bun gust, pune-o într-un recipient ermetic și în frigider pentru câteva ore. Acest lucru permite aromelor să se combine cu adevărat și să se familiarizeze reciproc, iar ca bonus, îmi place gustul salatei reci, ceea ce o face și mai bună.

Când prepar pico de gallo, folosesc întotdeauna roșii proaspete, dar atunci când vreau o salată de stil restaurant, optez pentru conserve, ceea ce este minunat pentru că sunt disponibile tot timpul anului!

Ingrediente:

– 1 conservă de 14 oz cu roșii cubulețe
– 1 conservă de 10 oz cu Rotel original
– 1/2 ceapă mică, tăiată grosolan
– 1 cățel de usturoi, curățat și zdrobit
– 1/2-1 ardei jalapeño, cu sau fără semințe (în funcție de cât de picant dorești)
– 1 linguriță de miere
– 1/2 linguriță de sare
– 1/4 linguriță de chimen măcinat
– o mână mică sau medie de coriandru, spălat
– zeama de la 1 lime (limetă)

Cum să o pregătești:

1. Pune toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie sau un blender bun și amestecă-le timp de aproximativ 30 de secunde, până când toate ingredientele sunt fin tocate și salsa are consistența dorită. Gustă pentru a verifica condimentele și ajustează-le după gust. Servește cu chips-uri sau peste tacos.

Lasă un comentariu