Accident tragic casnic. A căzut de la etaj, în timp ce întindea hainele pe balcon

0

Un accident casnic extrem de tragic a avut loc în Târgu Jiu. În ultima perioadă, tot mai mulți oameni și-au pierdut viața în unele dintre cele mai dureroase moduri. De data aceasta, o femeie a trecut printr-un accident casnic extrem de grav. Stătea pe balcon și întindea hainele la uscat, când s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul trei.

A căzut de la etajul trei

O femeie din Târgu Jiu a trecut prin clipe extrem de groaznice dintr-un moment de neatenție, care ar fi putut s-o coste viața. Femeia se afla pe balcon în momentul în care s-a produs accidentul. Femeia făcea treburi casnice, când deodată a avut parte de un mare șoc. Mai exact, ea punea hainele pe o sârmă improvizată, când  s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul trei.

Deși nu era prima dată când întindea rufele pe balconul apartamentului, se pare că de această dată nu a fost suficient de atentă. Vecinii au auzit bubuitura și au mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. Martorii de la fața locului au sunat imediat după ajutoare. Femeia nu mai dădea semne de viață și vecinii s-au panicat.

Când au ajuns la fața locului, medicii i-au oferit primul ajutor și au efectuat toate manevrele necesare, apoi au transferat-o la Secţia de Urgenţe a Spitalului din Târgu Jiu. Din nefericire, femeia prezenta o stare de sănătate extrem de gravă, dar medicii fac tot posibilul în acest moment pentru a o mobiliza și a o face să se simtă mai bine.

Polițiști locali și polițiști din cadrul Poliției Municipale au intervenit de urgență la fața locului și au acordat sprijin echipajului de salvare, pentru că situația a fost una extrem de gravă. Conform primelor informații, oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate cum s-a produs incidentul.