A murit o legendă Pro TV. A fost omul de încredere al lui Adrian Sârbu încă de la prima emisie a postului

Doliu la PRO TV! Unul dintre cei mai importanți și apreciați oameni din trust s-a stins din viață. Oamenii din trustul PRO, indiferent de numele lor, sunt devastați de vestea primită de la primele ore ale zilei

PRO TV a mai pierdut un om de valoare! Unul dintre cei mai apreciați membri ai trustului media a murit, lăsând în urma sa o carieră impresionantă și valoroasă.

Actrița Nuami Dinescu, cea care a făcut parte din mai multe producții semnate de Ruxandra Ion, a confirmat vestea care a îngrozit întreaga echipă de la PRO TV. Și asta pentru că Marius a fost unul dintre cei mai vechi oameni din trustul media. El a fost de la început unul dintre oamenii de încredere ai lui Adrian Sârbu.

Nuami Dinescu, devastată de moartea colegului său: „Doar lacrimi și adânci păreri de rău pentru un om bun”

Cu o carieră impresionantă la PRO TV, Marius, cunoscut printre jurnaliști ca „Foca”, a murit la o vârstă la care cei mai mulți dintre noi ne bucurăm de familii. Cunoscut pentru talentul și pasiunea pentru zona de producție, Marius a lăsat o rană adâncă în sufletele celor care au avut privilegiul să lucreze cu el.

Marius a fost prezent în culisele celor mai iubite emisiuni difuzate de postul de televiziune, captând cu pricepere momentele memorabile pentru public.

Vestea tristă a trecerii sale în neființă a fost confirmată de actrița Nuami Dinescu, o colegă apropiată și prietenă a cameramanului, care a mărturisit că această pierdere a lăsat un gol imens în viața sa și în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut.

„Nu știu cine a aflat primul că îl deranja povestea asta, dar noi, miștocari toți, îl necăjeam de câte ori prindeam ocazia. Cine avea la îndemână o lămâie, o tăia și se ducea lângă el. Se strâmba tot și i se ridica, pur și simplu, părul la ceafă. Și râdeam de ne prăpădeam, râdea si el, era un hohot de râs în platou mereu pe tema asta.

Niciodată, dar niciodată nu s-a supărat pe copilăriile noastre, dimpotrivă.

Când ne vedea cu lămâia în mână, fugea să se ascundă. Ce copil mare!

Nu ne-am mai văzut demult, dar, după ce ți se despart drumurile, toți oamenii care ți-au intrat în suflet rămân acolo, indiferent cât timp a trecut.

Știu, oamenii buni rămân și după zeci de ani în locurile lor din viețile noastre, nu-i schimbă nimic, nu-i inraieste nimic…

‘Tu ai făcut piureul ala de urzici? Ca din mâna ta mănânc‘.

Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind niște biscuiți cărora le făceam reclamă, era ca un copil mare și bun. Niciodată ranchiunos, blând și respectuos și timid.

Îl chema Marius, dar noi îi ziceam Foca. Focuța. Noi eram fericiți și râdeam cu Foca, era bun și tonic și coleg desăvârșit.

Știu că timpul trece peste noi toți, încerc să înțeleg mereu când pleacă cineva încerc, dar uite, nu-mi iese. Doar lacrimi și adânci păreri de rău pentru un om bun de care era încă nevoie pe aici.

Să te odihnești în pace, dragă Marius. Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost în viață”, a transmis actrița Nuami Dinescu pe pagina de Facebook.

Lasă un comentariu