A murit cântăreața Sarah Harding, la doar 39 de ani. Suferea de cea mai grea boală a momentului

0

Sarah Garding a fost una dintre cele mai cunoscute artiste. Era iubită și apreciată în plan internațional de o mulțime de oameni, dar viața a fost mult prea dură și scurtă pentru ea. Fosta componentă a trupei Girls Aloud a plecat dintre noi la vârsta de doar 39 de ani.

Sarah Harding, răpusă de cancer

Sarah Harding, fosta componentă a trupei Girls Aloud, a murit la doar 39 de ani. Tânăra a plecat din această lume după o perioadă plină de durere și chin, după ce a pierdut lupta cu cancerului.

Vestea tristă a fost confirmată de mama artistei, Marie, pe Instagramul artistei. Femeia a pus și o poză cu fiica ei, însoțită de o descriere extrem de emoționantă. Ea a precizat că Sarah a suferit mult în ultima perioadă, dar a luptat până în ultima zi. Deși și-a dorit să trăiască și medicii au făcut tot ce a fost posibil pentru ea, organismul a cedat.

Mai mult, mama lui Sarah a precizat că fiica sa s-a simțit foarte bine datorită sprijinului pe care l-a primit de la fani, datorită încurajărilor pe care aceștia i le-au transmis în tot acest timp.

„Cu multă durere azi vă anunț că frumoasa mea fiică Sarah din păcare a murit. Mulți dintre voi știau că Sarah luptă cu cancerul și a luptat atât de puternic până în ultima ei zi. A murit în această dimineață. Vreau să mulțumesc tuturor pentru sprijinul vostru din ultimul an. A însemnat enorm pentru ea și i-a dat putere și liniște faptul că știa că a fost iubită. A fost o stea puternic strălucitoare și sper ca toată lumea să-și aducă aminte de ea așa, ci nu cum a fost în în timpul luptei împotriva acestei boli teribile.”, a scris Nicole.

Sarah Harding a suferit mult

Vedeta britanică Sarah Harding, membră a formației Girls Aloud, a dezvăluit că are cancer la sân în stadiu avansat încă de anul trecut. Ea a precizat atunci că boala s-a extins în mai multe părți ale corpului și situația era una extrem de dificilă.

Cântăreața, în vârstă de 38 de ani, care a devenit faimoasă în 2002 cu formația cu Girls Aloud, le-a mulțumit fanilor că s-au interesat de ea, semn că încă de pe atunci simțea nevoia să îi aibă alături pe cei care o plac. A suferit mult, s-a confruntat cu dureri groaznice, dar nu s-a mai putut face nimic, deși a luptat.