Romania a fost in stare de alerta, dupa ce un barbat a injunghiat doua femei in piept in zona Vidra, judetul Ilfov! Printre victime s-a aflat si Margherita de la Clejani! Barbatul a fost prins de oamenii legii!

Un incident infiorator s-a intamplat joi seara! Un barbat a injunghiat doua femei, printre care si Margherita de la Clejani! Atacatorul s-a facut imediat nevazut, iar oamenii legii au reusit sa-l prinda. Potrivit click.ro, este vorba despre un barbat de 38 de ani.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați, seara trecută, prin 112, despre faptul că două femei au fost înţepate de un bărbat pe trotinetă. Iniţial, apelul la 112 anunţa că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au început verificările. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată de un bărbat care se deplasa pe trotinetă, acesta înfigându-i cantaretei un cuțit în zona pieptului, ea fiind transportată apoi de urgență la Spitalul Universitar din Capitală.

În urma consultului medicilor s-a constat faptul că rănile care i-au fost provocate fiicei Clejanilor au fost, din fericire, superficiale așa că pacienta a preferat să plece acasă.