Gina Pistol, apel disperat la fani. Cere ajutor pentru o problemă de sănătate gravă: „Mai are cineva sindromul acesta?”

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Iubita lui Smiley este foarte îndrăgită de fani și are o comunitate mare alături de ea. Păstrează legătura constant cu fanii ei și le vorbește acestora despre ce se mai întâmplă în viața ei. De data aceasta, însă, nu a venit cu vești prea bune.

Gina Pistol are probleme cu părul

Prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite a mărturisit că i se întâmplă ceva ciudat în ultima perioadă. Nu înțelege de unde s-a ales cu această problemă, motiv pentru care a cerut sfaturi de la fanii săi. Este foarte activă în mediul online, unde găsește răspunsuri la întrebările ei.

De ceva timp, părul Ginei și-a pierdut prospețimea și miroase destul de ciudat. Aceasta a asemănat mirosul cu cel al femeilor de demult, unul destul de neplăcut. Știe sigur că mirosul s-a schimbat și nu înțelege de ce, pentru că are aceeași rutină de îngrijire. Nu își poate explica dacă este din cauza hormonilor sau poate pentru că a fost infectată cu noul tip de coronavirus.

“Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat.  Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta.”, a mărturisit Gina.

Gina Pistol a mai avut probleme de sănătate și în trecut, mai ales după naștere. Părul îi cădea foarte mult, dar cu ajutorul tratamentului potrivit a reușit să scape de acest complex.

Gina nu mai face față responsabilităților

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mamă. Celebra prezentatoare TV este foarte activă și îi priește viața de mămică. S-a obișnuit rapid cu noul statut, dar mai întâmpină și probleme.

Iubita lui Smiley spune că este foarte obosită pentru că are un program extrem de încărcat, căruia cu greu îi mai face față.  Gina Pistol recunoaște că este genul de persoană disperată să le facă pe toate și, de multe ori, face chiar lucruri inutile doar ca să nu stea într-un loc. Mărturisește că acest stil l-a moștenit de la bunicul său, căruia nu îi plăcea să vadă că cei din jurul lui stau degeaba.

“Mai este cineva care suferă de sindromul ăsta? Eu și când sunt în vacanță aspirator n-am, ca să fac curățenie în camera de hotel. Andrei face tot timpul mișto de mine. Sincer, e epuizant să-ți dai tot timpul de lucru.

Eu mă simt vinovată dacă stau și asta pentru că bunicul meu nu suporta să-și vadă nepoții că stau, ne punea să facem tot timpul ceva și ca să nu mă certe că stau îmi găseam ceva de făcut. Închid paranteza, mă întorc la treabă”, a fost mesajul Ginei.