Andreea Marin și-a uimit fanii! Apariție covârșitoare: „Ai întinerit cu 10 ani”

Andreea Marin și-a făcut o nouă schimbare de look și a primit reacții surprinzătoare din partea fanilor. Vedeta face ce face și apare cu o surpriză inedită pentru cei care o urmăresc și o apreciază. De data aceasta reacțiile internauților au fost dintre cele mai frumoase.

Andreea Marin și-a făcut o schimbare de look

Cea supranumită Zâna Surprizelor a postat pe Instagram o poză cu noua ei înfățișare. Vedeta a apelat la cei mai buni specialiști pentru a-și schimba culoarea părului, iar rezultatul este spectaculos. Imediat cum au văzut-o fanii au reacționat prin comentarii apreciative:

Esti minunata Andreea!! Ai intinerit cu 10 ani cu noul look!!!/ E  incredibil cat de bine va sta blonda!!!/ Frumoasa schimbare, te avantajaza culoarea parului si sprancenele. /Incredibil ce bine îți stă blonda/ Ești superbă cu noul look, iar zâmbetul e de miliarde!, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Ce-i drept, Andreea Marin arată superb și este într-o formă fizică de zile mari. Vedeta nu doar că este o femeie frumoasă, o mamă mândră și o profesionistă desăvârșită în cariera sa, dar este împlinită și din punct de vedere sentimental.

Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu

Jurnalista este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu de mai bine de cinci ani. Nu se expun în public, sunt foarte discreți și își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii și urechile curioșilor.

andreea marin adrian brancoveanu

Andreea Marin și-a uimit fanii: “Ai întinerit cu 10 ani”

Adrian Brâncoveanu este diplomat și a fost consul în Damasc, iar acum lucrează la Ministerul Afacerilor Externe. Este de loc din Focșani unde părinții săi dețin mai multe proprietăți. Iată ce declara Andreea Marin despre iubitul ei, într-un interviu pentru Unica, acordat în toamna anului 2020.

E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă, spunea Andreea Marin.

În ceea ce privește o eventuală nuntă, Andreea Marin spunea, tot în cursul anului trecut, că va fi sinceră în momentul în care se va întâmpla asta, dar că deocamdată nunta nu este în plan.