5 zodii care provoaca dezastre in dragoste

5 zodii care provoaca dezastre in dragoste

Dragostea nu este la fel de ușoară pentru toată lumea și unii nu au norocul să-ți găsească jumătatea atât de repede. De exemplu, unele zodii provoacă o grămadă de dezastre în dragoste. Nu pot duce o relație la bun sfârșit decât dacă sunt foarte îndrăgostiți și implicați.

Aceste zodii se gândesc uneori doar la ele și nu mai țin cont că într-o relație este nevoie de două persoane pentru a exista un echilibru. Ei sunt mereu pe primul loc, dar ar trebui să învețe că ceea ce oferă, aia or să primească.

BERBEC: – Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte imaturi la capitolul relații și o dau mereu în bară. Acționează din instinct și nu se gândesc ce rezultate vor avea acțiunile lor și nu au răbdare niciodată să-ți cunoască partenerul ma bine. Ar trebui să se liniștească odată pentru că nu mai sunt la vârsta adolescenței. Dacă vor să aibă o familie a lor pe viitor este foarte important să facă un efort pentru a-și înțelege partenerul sau sa-l sprijine mereu.

GEMENI: – Nativii din zodia gemeni sunt superficiali chiar și atunci când vine vorba de relații. Se mulțumesc cu relații superficiale pentru că le asigură un confort, dar dacă nu obțin ce-și doresc, pleacă imediat chiar dacă lasă în urmă o inimă frântă. Însă, dacă se îndrăgostesc se implică și fac orice pentru persoana iubită. Nativii din această zodie ar trebui să se implice în relații doar dacă știu 100% că persoana respectivă este cea potrivită pentru ei. Trebuie să fie siguri că au sentimente pentru că altfel vor face persoanele care îi iubesc să sufere.

Gemenii sunt reprezentarea cea mai exactă a principiului comunicǎrii. În toate cǎrtile de Astrologie, la semnul Gemenilor, vom întâlni foarte des aceastǎ asociere cu comunicarea. Şi pe bunǎ dreptate. Aceşti nativi sunt fǎcuţi pentru comunicare, pentru schimb de informaţii, pentru observarea evenimentelor, trecerea în revistǎ a tuturor lucrurilor pe care le trǎiesc.

Curiozitatea este trǎsǎtură de bazǎ a acestor nativi. Ei doresc nu doar sǎ filozofeze şi cu atât mai puţin sǎ punǎ în practicǎ bagajul de cunoaştere şi informaţie, ci mai ales sǎ observe, sǎ constate evenimentele, sǎ „vădǎ” şi sǎ afle tot ce se petrece. De aceea, sunt excelenţi jurnalişti.

Gemenii se aruncǎ în experienţă vieţii cu o frenezie greu de egalat şi înţeles, chiar dacǎ, în aparentǎ, nu au un scop precis sau un plan bine pus la punct. Le place sǎ se joace, sǎ trǎiascǎ totul cu entuziasm.

Gemenii s-au nǎscut, de asemenea, sǎ vorbeascǎ. Despre tot şi despre toate. Par sǎ aibǎ rǎspuns la orice întrebare (că şi Vǎrsǎtorii), iar dacǎ se întâmplǎ sǎ nu aibǎ vreun rǎspuns, îl vor caută şi află în cel mai scurt timp. La ascultare, au de lucru. Ei trebuie sǎ ştie cǎ uneori e foarte folositor sǎ asculţi, sǎ fii prezent la ceea ce ţi se spune, în loc sǎ te faci cǎ asculţi şi, de fapt sǎ fii cu gândul în altǎ parte.

Alte trǎsǎturi demne de a fi amintite sunt, desigur, vitalitatea extraordinarǎ cu care sunt înzestraţi, dar şi inteligenţă uimitoare. Sunt flexibili şi adaptabili, joviali şi jucăuşi.

RAC: – Racii vor să fie pe primul loc în dragoste și consideră că dorințele, capriciile și ambițiile lor contează foarte mult. Nativi din această zodie tind să ducă egoismul la extrem uneori și de aceea au nevoie de un partener care să le fie alături când le este greu. De cele mai multe ori, când le este bine, nu le mai pasă de ce simt cei din jurul lor. Racii ar trebui să se așeze la casa lor doar în momentul în care sunt convinși ce vor și ma ales când pot oferi dragoste și afecțiune partenerului.

FECIOARĂ: – Nativii din această zodie sunt destul de complicați când vine vorba de relații, mai ales bărbații fecioară. sunt imparțiale, obiectivi și practici și de aceea nu se lasă duși de val aproape niciodată când se îndrăgostesc. Deși au impresia că sunt romantici, nu sunt deloc. La început poate că este totul lapte și miere, însă pe parcurs parteneri lor ar putea să aibă o surpriză și să realizeze că și-au pierdut timpul degeaba cu acești nativi pentru că odată ce dragostea dispare, începe dezastrul.

Pentru a fi fericite și împlinite din punct de vedere sentimental, fecioarele ar trebui să privească dragostea cu mai mult entuziasm și mai mult optimism. Ar trebui să fie mai empatice și să lase la o parte logica.Semn al verii târzii, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate. În toate domeniile vieţii. Nu-i place haosul şi dezordinea.

Are nevoie de criterii, de reguli şi principii după care să-şi organizeze viaţa. Are nevoie de confort, de ordine şi puritate. Deşi critică, mercantilă, analitică şi pudibondă, Fecioara este poate cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor.

Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate.

Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ și plinǎ de resurse. Fecioara cautǎ perfecțiunea în toate, astfel cǎ, atunci când se ocupǎ de ceva, nu abandoneazǎ pânǎ când nu are certitudinea lucrului bine fǎcut.

Este mai organizatǎ decât oricare alt semn zodiacal, adorǎ sǎ munceascǎ, dar mai presus de toate astea, simte cǎ s-a nǎscut pentru a fi utilǎ, pentru a aduce o contribuție semnificativǎ în lume.

Deși pare liniștitǎ și calmǎ, nu este deloc așa, pentru cǎ are o activitate interioarǎ foarte intensǎ și tinde sǎ-și facǎ griji din orice.

Ii place ordinea și este foarte atentǎ la detalii. Observǎ dintr-o privire o eroare sau un defect și poate gǎsi nereguli oriunde. Ii place sǎ analizeze, sǎ investigheze, sǎ cerceteze în detaliu. Deseori, din cauza orientǎrii cǎtre detalii, pierde din vedere ansamblul situației, iar acest lucru o face sǎ se poticneascǎ, sǎ înainteze greu, sǎ piardǎ oportunitǎți.

Fecioara dispune și de o inteligențǎ ieșitǎ din comun, dar și de o logicǎ remarcabilǎ. Nimeni nu știe mai bine sǎ argumenteze un punct de vedere, decât o face un nativ Fecioarǎ.

Principiul dupǎ care se conduce și din cauza cǎruia riscǎ sǎ rǎmânǎ în anonimat sau departe de succes, este cǎ „totul în viațǎ se obține doar muncind din greu, nimic nu vine de la sine, nimic nu se câștigǎ ușor”. Acest principiu creeazǎ terenul propice pentru un drum anevoios. Pentru cǎ acest gând îi sponsorizeazǎ toate deciziile și acțiunile (genereazǎ ceea ce gândește).

SĂGETĂTOR: – Nativii născuși sub acest semn zodiacal se află printre zodiile care provoacă dezastre în dragoste pentru că nu își asumă responsabilitățile când vine vorba de relații, deși se îndrăgostesc furtunos și se oferă cu totul în relații. Lasă mere impresia că se iubesc doar pe ei că nu se atașează de nimeni pentru că nu se implică suficient, iar pentru persoana iubită este destul de dureros și de aici apar certurile.

Dacă vor să aibă o relație de lungă durată, ar trebui să coboare cu picioarele pe pământ și să renunțe la visele lor fanteziste. Astfel vor fi mai atenți la nevoile celorlalți și nu vor mai neglija persoana iubită.Semn dual (mutabil), de foc, masculin, Sǎgetǎtorul mai este numit și „arcașul”.

Sǎgeata arcașului cautǎ semnificația lucrurilor, înțelepciunea și libertatea. Dar, mai ales, cautǎ sǎ-și construiascǎ propriul sistem de credințe și valori. Sǎ descopere adevǎrul fundamental al vieții, menirea sa în aceastǎ lume, dorind parcǎ sǎ rǎspundǎ la marile “de ce”-uri ale vieții.

Sǎgetǎtorul întruchipeazǎ laolaltǎ ghidul, teologul, profesorul dar și studentul, filozoful și nomadul. El cautǎ sǎ înțeleagǎ și pentru asta cautǎ în permanențǎ și atrage schimbǎri dese în viața lui.

Este și un semn al aventurii, al cǎlǎtoriilor și petrecerilor. Optimismul și pofta lui de viațǎ molipsesc pe oricine.

Dintr-un entuziasm uneori nejustificat și exagerat, Sǎgetǎtorii riscǎ sǎ fie catalogați uneori drept iresponsabili sau lipsiți de integritate (de exemplu când uitǎ de o întâlnire sau nu respectǎ un termen limitǎ), dar pot sǎ anime chiar și cea mai plicticoasǎ petrecere. Pe de altǎ parte, conteazǎ mereu pe șarmul lor datoritǎ caruia nimeni nu poate sǎ stea prea mult supǎrat pe ei.

Este un idealist prin definție, iar atunci când iși pune ceva în minte, își aliniazǎ toate resursele și își racordeazǎ sufletul la acel ceva, crezând cu tǎrie în realizarea lui, chiar și atunci când toți cei din jur se îndoiesc.

Nativii Sǎgetǎtor sunt de regulǎ optimiști, generoși, joviali și plini de vitalitate. Se repliazǎ rapid dupǎ un eșec și gǎsesc mereu resursele interioare necesare pentru a merge mai departe. Sunt acuzați deseori de nerealism și chiar de naivitate, tocmai datoritǎ optimismului pe care îl manifestǎ, chiar și în situațiile de crizǎ.

Adorǎ sǎ exploreze mereu spații, culturi și civilizații noi. Sunt vizionari, gândesc în perspectivǎ și își creeaza mereu o imagine mentalǎ de ansamblu a ceea ce vor sǎ realizeze.

Cea mai mare dorințǎ a lor este sǎ li se acorde libertate. Au nevoie de spațiu de manifestare si de libertate de expresie, ca de aer. Nu suportǎ constrangerile de nici un fel, pentru cǎ pur și simplu ei nu pot funcționa așa.

Le place la nebunie sǎ cǎlatoreascǎ în locuri deosebite, exotice, unde pot avea adevǎrate revelații. Le place sǎ fie în comunicare permanentǎ cu oamenii din jurul lor, sǎ schimbe idei și experiențǎ de viațǎ.

Pot dezvolta o adevaratǎ pasiune pentru religie și filozofie, acestea fiind domeniile care-i ajutǎ sǎ se cunoascǎ si sǎ se descopere în permanențǎ.

Au o teamǎ înnǎscutǎ de tot ce înseamnǎ cotidian, monotonie, rutinǎ, limitari, constrangeri, realitate terestrǎ. Trebuie sǎ învețe sǎ aibǎ rǎbdare și sǎ-și stǎpâneascǎ accesele de furie, pentru cǎ altfel pot avea mari probleme în relațiile lor.

Lasă un comentariu